Kyseessä on ensimmäinen nettiin pistämäni LC, joten koettakaa antaa anteeksi kirjoitusvirheeni, ja sanokaa jos ne TODELLA haittaavat lukemista, ja kommentit olisivat aika kivoja :D Ja olen nyt korjaillut virheitä Wordin avulla.. J<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1355004.jpg

Tässä on Ana Viihti, hän on noin 20 vuotta vanha nuori nainen(joka bongailee lentävää papukaijaa, tässä kuvassa) Hän on juuri muuttanut ensimmäiseen omaan kotiinsa, joka sijaitsee kauniissa Kaunialassa. Hänen äitinsä lahjoitti hänelle 20 000 simeleonia. Tosin tonttiin ja taloon meni yli puolet rahoista. Toivottavasti talo olisi kaunis, Ana huokaisi noustessaan taksista.

1354987.jpg

Vilkaistessaan vasemmalle Ana huomasi tämän pikku tönön. "AAAARGH!" hän kiljaisi. "Tuohan on pienempi kuin vessani!" hän jatkoi nyyhkyttäen.

 

1354988.jpg

 

Pitkän ja tuskaisan pillityskohtauksen jälkeen Ana huomasi postinjakajan. "Huomenta!" hän sanoi pirteänä. "Huomenta!" postinjakaja Aamu vastasi. Ana kertoi Aamulle kuinka tärkeää oli, että ostaa vaatteensa merkkiliikkeistä ja kalliilla hinnalla. Aamu ei ollut samaa mieltä, hän hankki vaatteensa kirpputorilta. Ihme hyypiö, Ana ajatteli.

1354992.jpg

Juuri kun Aamu oli lyömässä Anaa lehdellä päähän, käveli tietä pitkin nainen. "Oi, onpa komea vatsa", Ana virkkoi. Nainen ei tykännyt Anan ilmaisusta ja suuttui hänelle. "Minun vauvaani et koske! Senkin hienostelija!"

1355007.jpg

Muutaman tunnin päästä, tämä urhoollinen urho saapui paikalle, tosin sormus sormessaan, mies ei ikinä jättäisi vaimoaan, ehkä. (Muutenkin on kaverini perheen isä :D)

1354991.jpg

Ana havaitsi kiikareillaan toisenkin urhon, tällä kertaa vapaan sellaisen, mutta tämä "urho" yritti varastaa hänen lehtensä, joten mies ei ainakaan olisi sopivalle Analle.

1354990.jpg

Mutta vihdoin Ana havaitsi unelmiensa miehen (tosin hirmu isosilmäisen), Aaron! Ja ohoh, kuinka juttu heillä sujui, vähän liiankin hyvin. Pian molemmat ihastuivat toisiinsa, mutta Anan piti häätää vieraat pois, olisihan hänen käytävä nukkumaankin

----------------------------------------------------------

1355151.jpg

Mutta Anapa ei mennyt nukkumaan, vaan hakemaan töitä itselleen. Ja löytyihän sieltä hänelle mukava paikka. Hän aloittaisi seuraavana päivänä työt. "Tätä pitää juhlia!" Ana ilmoitti penkille.

1355152.jpg

Pienen meikkauksen ja hiusten suoristamisen jälkeen hän oli valmis lähtemään juhlimaan. Hän kysyi mukaansa Aaroa, joka ei tietenkään lähtenyt mukaan...

----------------------------------------------------------

1355220.jpg1355212.jpg1355214.jpg

Paikalla oli niin vanhuksia, aikuisia kuin teinejäkin, kaikki yhtä komeita (Anan mielestä, mutta tuo Aleksei (vika) on aika söpö xD) Mutta hän ei halunnut luopua Aarosta...

1355216.jpg

Anan lempipuuhan, miestensaalistuksen, sijaan hän päätti kokeilla uutta laitetta, mutta kahden pyörimisen jälkeen hän oli jo niin huonossa kunnossa, että hän lähti kotiin.

1355213.jpg

Taksin odottelu sujui nopeasti jammatessa roskapöntön vieressä...

1355032.jpg

Pian taksi tulikin ja Ana oli turvallisesti kotona. Huomenna soitan Aarolle, hän päätti.

----------------------------------------------------------

1354995.jpg

Heti aamun koittaessa Ana soitti Aarolle ja pyysi tämän kylään, tietysti treffeille.

1355022.jpg

Mutta ikävä kyllä Anan työauto saapui heti puhelinsoiton jälkeen ja hän suuntasi kohti autoa.

1354986.jpg

Aaro todisti tapahtumaa tontin laidalla kauhistellen. Mutta onneksi Ana huomasi tämän ja...

1355018.jpg

...hyökkäsi Aaron kimppuun. "SINÄ TULIT!" hän riemuitsi ja jätti töihin menemisen sikseen.

----------------------------------------------------------

1355030.jpg

Ana ja Aaro viihtyivät sängyllä niin hyvin, että unelmatreffit tuli.

1354996.jpg

Aaron suunnatessa kohti kotia, Ana kysyi tärkeän kysymyksen: "Aaro, paljon rahaa sinulla on?" Aaro vastasi: "Paljon." Se riitti Analle. "Haluaisitko muuttaa yhteen?" "Kyllä!" Aaro vastasi.

 

 

Ja näin päättyy eka osa, mutta onko elämä Aaron kanssa niin ihanaa? Onko Aaro oikeasti rikas? Onko Aaro petturi? Ovatko Anan sängyn lakanat Ikeasta? Näihin kysymyksiin toivottavasti saadaan vastaus seuraavasta osasta! Kommentoikaa?