Kaikki ovat varmaan nähneet nyt kuvia Viihtien nykyisestä kämpästä, joka on erittäin mukava, mutta nyt haluan kokeilla jotain uutta, vieläpä uutta taloa. Uskoakseni entinen talo on ihan sopiva Viihdeille, mutta tontti on niin I S O että se lataa aika kauan sitä. Niimpä ajattelin esittää teille tälläisen kysymyksen, jonka avulla voitte vaikuttaa tarinan kulkuun, eli, uusi vai vanha talo? No tietenkin minun pitää näyttää teille uusi talo, ja muistakaahan äänestää (:

--------------------------------------------------------------------------------

1.jpg

Tässä on Viihtien "ehkäpä tuleva" talo. Talo on rakennettu harmaista tiileistä ja sen katto on tasainen, paitsi reunalla olevan "esteen" osalta. Katolle pääsee myös portaita pitkin, mutta katolle ei olla vielä rakennettu mitään, niin portaat ovat poissa käytöstä.

2.jpg

Tältä talo siis näyttää sivulta. Ja tässähän näettekin jo osan rantaa. Eli siis talo on rannalla, koska minun mielestä se oli mukavaa vaihtelua, näin järven ympärillä hyppiville Viihdeille, toki rannalla on huonot puolet, esim. ei ole tilaa rakentaa järveä. Mutta onneksi pihalta löytyy kasvihuone, että pääsevät hekin viherpeukaloimaan merenrannalla.

3.jpg31-1.jpg

Jokaisen rantatalon "must have" on tietenkin iso terassi, ja sen yllä sijaitseva parveke. Tämä terassi tosin on aika iso, mutta ainakin tilaa on tuleville häille ja synttäreille yms.

4.jpg5.jpg

Parvekkeella on hyvin tilaa myös, vaikka siellä onkin iso lepopeti ja kuntoilulaite, lisää kuntoilulaitteita on tulossa, kuhan jostain tulisi rahaa... Mutta onneksi May on uransahuipulla, ja palkka on aika kova. Toisin kuin Håkanilla, mutta se on asia erikseen.

6.jpg7.jpg

Tässä vielä muutama kuva terassin Grillaus-nurkasta ja porealtaasta, kun on lillunut tarpeeksi altaassa, on kiva syödä muutama hot dog & katsella meri näköalaa. Joka muuten on mahtava, voisinkin näyttää muutaman kuvan rannasta:

8.jpg9.jpg

Rantaa ei ole paljoa sisustettu, sillä pieni on kaunista, ainakin minun mielestä. Riippukeinu on minulla ollut vähän pakkomielle lähiaikoina, sillä Viihtienkin pihalta sellainen tällä hetkellä löytyy, tosin kukaan ei sitä käytä, ehkä asia muuttuu nyt...

10.jpg11.jpg

Nyt kun olen esitellyt teille talon ulkoota, on aika siirtyä sisälle. Eli, tässä näette pienen eteisen, josta löytyy portaat yläkertaan, muutama nojatuoli, tauluja, peili, kasvi ja vaatekaappi.

12.jpg13.jpg14.jpg

Eteisestä pääsee vihreään aulaan, josta pääsee kätevästi...

15.jpg16.jpg

...olohuoneeseen

Olohuone on rauhoittavan sininen, ja erittäin tilava. Avarat ikkunat tuovat valoa olohuoneeseen ja rauhoittavat samaalla tilaa. Iso tauluteevee näyttää vain isommalta, kun sen vieressä on peili.

17.jpg18.jpg

Vihreästä aulasta pääsee myös hivenen tummaan makuuhuoneeseen, joka siis tulisi Joshille. Tiedän, että graffiti ei sovi tuohon, mutta halusin vähän rajumpaa meininkiä huoneeseen >D

19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg

Yllättäen, vihreästä aulasta pääsee myös keittiöön ja ruokailuhuoneeseen

Keittiön tapetit ei kyllä sovi kauheasti sisustukseen, mutta uusia tapetteja haetaan >D

Itseasiassa, ruokailuhuoneesta olen erittäin tyytyväinen, minusta se on erittäin ihastuttava ;]

Nyt voisinkin näyttää yläkerran...

25.jpg23.jpg24.jpg

Eli, tältä näyttää Viihtien aula yläkerrassa, eli siis eteisen portaat vain ylös, ja tadaa, olette tässä vihreässä aulassa (taas vihreä aula? :s)

26.jpg27.jpg

Vihreästä aulasta pääsee Justinin huoneeseen...

28.jpg29.jpg30.jpg

...vanhempien makuuhuoneeseen ja parvekkeelle...

31.jpg32.jpg

...& lopultakin talon vikaan sisustettuun huoneeseen, Jimmyn makuuhuoneeseen (tulevaan)

Talossa on myös vessa, mutta unohdin ottaa kuvan >DDD

--------------------------------------------------------------------------------

Muistakaa äänestää! <3