Hiukan turha ja epäilyttävä, mutta kun poistin Cboxin, ajattelin että tähän sitten kirjoitan uudet tapahtumat ja päivitykset.

4.7 Tänään taas ihan perus LCn kirjoittamista, mut lähen huomen pikku lomalle, niin pelaan sit tänään senkin edestä. Eipä tässä muuta kun nauttikaa lomastam, ja lukeeko kukaan edes tätä?

2.7 Aloitan uutta tarinaani, jatkan yhä Viihtejä, ja kaverin kanssa väsäilen sitten sitä tarinaa, Viihdit kyllä jatkavat ihan 10:teen sukupolveen asti, älkää pelätkö, tänään sitten vaan tarinaa kirjoitan ja pelaan, että Viihtejen osaa 10 ei tänään tehdä.

1.7 Etsin taas uutta pohjaa, tällä kertaa hivenen kellertävää, kesäistä, sellaista jossa on erittäin leveä kirjoitusalue, ehkä voisinkin tehdä itse, mutta kun en muista missä vatussa se html-väri juttu olikaan 8< No eipä tänään ainakaan uutta osaa tule, osan 10 jälkeen muuten ilmestyy taloesittely number 2.

30.6 Tänään saattekin jo lukea uutta osaa. Osan teko sujui nopeasti ja päätin julkaista sen tänään. Eilen päivällä sain kirjoitettua valmiiksi. Edelliseen osaan ei ole edes viikkoa, joten älkää tottuko siihen, että päivitystahti on nopeaa!

29.6 Lisäsin laatikkoihin, mitä musiikkia kuuntelen osia tehdessäni. Aika tarpeeton, mutta huvittava, sieltä löytyy vähän kaikenlaista musaa, sillä, kuuntelen akikenlaista musaa. Muokkasin kuvaa, ja nyt se on perfect, enää puuttuu vain vähän hienosääntöä ja pohja on valmis.

28.6 Poistin Cboxin, koska se oli väärän värinen, eikä sopinut uuteen pohjaani. Jonka tein käyttämällä Kikin pohjaa, josta vaihdoin kuvan. Öhh kuvassa on suvun poika lapsi, muuta en kerro. Mielipiteitä pohjasta voi sanoa, ite pidän sitä pienenä hätävarana, kun se Pulut-pohja lakkasi toimimasta. :(