Haa, sainpas tämän osan valmiiksi, ihan ajallaan, eikö vain? Jatkoa kuitenkin pyydeltiin, ja sitä ahkerasti teinkin. Edellisen osan pervoutta kommentoitiin paljon ja jotkut jopa tykkäsivät siitä, joten jatkoin pervoa linjaa, mutta en ammu enää niin yli. Lähinnä vähän kaksimielisiä vitsejä. :D Ainiin meinasin melkein unohtaa, että kiitos kaikille jotka äänestivät Viihtejä VaSu-Gaalassa<3 Juu ja kiitos 50:stä kommentista osaan 13A, on ihana kuulla että tätä luetaan :33 LUKEKAA AINAKIN TÄMÄ: Pelasin hetken englannin kielellä, mutta kun asensin kaupunki kämpän, niin vaihdoin kielen takaisin Suomeksi, joten Laura -> Laura-Leena ja Ivy -> Irina JNE.

--------------------------------------------------------------------------------

1.jpg

Justin ja Josh saapuivat yliopistolle, ja kasvoivat (=yllätys) erittäin komeiksi (=todellinen yllätys!). Ehkäpä Maylla ja Håxulla on hyvä geenit. Tai sitten pojat perivät vain hyvät geenit, joka olisi epäoikeudenmukaista, mutta kehittihän Simssinkin mies.

2.jpg

Tälläiseen pikkutönöön pojat muuttivat. Piha on vielä aika tyhjä ja sisustus ja ulkokuori aivan hirveä, mutta kun rahaa alkaa paukkumaan ovista ja ikkunoista, niin eiköhän pojatkin saa paremman kodin. Ja jos vaikka heille tytöt löytyisi... Noilla naamoilla on ihme jos ei ô-o

3.jpg

Olen aina vihannut yliopistoa, sen takia, koska kaikki aina haastaa riitaa siellä. Niin kävi myös Justin poloiselle.

"Hei blondiprinsessa. Mitä sä mun hoodeilla(=hood/alue) duunaat(=teet)?" tatuoitu poju tivasi.

"Hei hei hei! Ota vähän iisimmin. Ei mulla oo ajatuksissa et hakkaisin sut" Justin näytti ja heristi nyrkkiä tatuoidun pojan kasvojen edessä.

"Aijaa, no pikkuprinssi, katotaan onko susta yhtään mihinkään!" poika sanoi ja hyökkäsi Justinin kimppuun.

3-2.jpg

***

3-3.jpg

"En olisi halunnut tehdä tätä, mutta tähän sinä minut pakotit poju. Seuravan kerran, kun tulet näille 'hoodeille' niin kierräppä talomme kaukaa, tai lähetän veljeni perääsi" Justin sanoi ja osoitti Joshia.

Tatuoitu poika ei vastannut, ei hänen tarvinnut, hänelle riitti jo taistelun häviö, koko sotaa ei tarvitsisi hävitä.

4.jpg

Pojalle ei kuitenkaan riittänyt pelkkä paikalta poistuminen, vaan henkiset ja fyysiset haavat olivat liikaa mammanpojalle. Poika alkoi itkeä ja hokea "mamma, mamma, miss oot?". Justin vilkaisi poikaa ivallisesti. "Se joka leikkiin ryhtyy, leikin kestäköön" ja painui sisälle lukemaan tenttiä varten.

5.jpg

Sillä aikaa kun Justin tappeli sen epämääräisen pojan kanssa, päätti Josh peseytyä. Josh oli edelleen Justinin varjossa, hän oli aina se lyhyempi, huonompi koulussa, rumempi ja naisten seurassa ei-niin-suosittu kuin veljensä. Vaikka onhan Joshikin ihan komea ja viisas, mutta Justin oli enemmän kaikkea.

6.jpg

Pikaiseksi jääneen suihkun jälkeen Josh päätti tehdä itselleen jotakin erittäin herkullista, mutta nopeasti valmistuvaa, sillä luennollekkin olisi mentävä, mieluiten mahdollisimman pian. Niimpä Josh päätti tehdä itselleen jäätelöannoksen. Halpaa, nopeaa ja jäätävän kylmää. Hrr ~

7.jpg

Josh herkutteli suosiolla, äänekkäästi, mutta samalla siististi. "Tämähän on hyvää! En olisi uskonut kun tekijänä olen minä! Ehkäpä yliopiston jälkeen minusta voisi tulla leipuri... Ei, äiti halusi minun keskittyvän matikkaan, kun olen siinä 'niin hyvä', mutta entä minun haaveeni? Minun toiveeni?..." Toistuvat askeleet pihalla havahduttivat hänet ja hän päätti ottaa selvää pihalla liikkujasta, ehkäpä se olisi taas se tatuoitu hemmo.

8.jpg

Pihalla Joshia odottikin suuri yllätys - nuori yliopistolainen Laura oli tullut tutkimaan uutta taloa pihalta käsin. Josh esitteli itsensä Josh Viihdiksi, matikasta kympin saaneeksi.

"Jos oot noin hyvä matikassa, niin mikset antaisi mulle tukiopetusta matikassa? Se on pääaineenani, mutta juuri nyt en tajua mitään?" Laura ehdotti. Josh mietti hetken, matikan luennoillahan hän oli nähnyt Lauran, enempää hän ei miettinyt. Vastaus olisi selvä. Ainakin kun kyseessä oli kaunis blondi...

"Kyllää mä voisin vähän antaa.... siis tukiopetusta. Jos tuut vaikka huomenna?" Josh sanoi nolostuneena.

"Käy mulle, tuun joskus kuuden aikaan" Laura sanoi.

9.jpg

***

10.jpg

Sillä aikaa, kun Josh teki ihmeellisiä asioita kaunottaren kanssa, talossa vieraili yllättäen Håxu(KUKA SEN KUTSUI?). Vaikka Håxu hehkuttikin uuden elämän aloitusta, ero kahteen vanhimpaan lapseen oli liian surullinen, mutta ero vaimosta ja kakarasta ei niin paljoa.

11.jpg

Håkan ryntäsi heti Justinin & Joshin makuuhuoneeseen(ei varaa seinien maalaamiseen :D) ja käynnisti koneen. (Toi on aika kätevä, ei ite tarvii maksaa mitään - tavallaan huijausta Legacyssä :<) Håkan tarkisti säätiedoituksen, luvassa oli aurinkoista lumisadetta - ulkona oli kaatosade. Juuri kun Håkan oli sammuttamassa konetta. Sammui se kokonaan ja poksahti.

"WHATAA!" Håkan sanoi ja kipitti Joshin taakse.

12.jpg

"Isiii, ei se oo mikään iso juttu, mä - isopoika - voin hoitaa homman puolestasi, kato yliopistolaisena oppii tälläsii perus kikkoja." Josh sanoi isälleen joka kiitti nöyrästi halauksella.

13.jpg

*BZZZ*

"AUUU."

14.jpg

"Josh! Mitern kävi! Oi poikani! Olethan kunnossa? Tiedät kuinka rakastan sinua. Et voi jättää minua nyt" Håkan sanoi heti kun Joshiin osui sähköisku. Selviääkö vai eikö selviä? Siinä vasta kysymys, mutta ei naurata kun on tosi kyseessä!

"Iskä, ei mua sattunut, mut suosittelen pikaista häipymistä paikalta...

15.jpg

...nimittäin nyt paikat käy vähän liian kuumiksi!"

Pian palomiehet tulivat paikalle ja pelastivat tilanteen, ennen kuin Håkan pyörtyi, siihen olisi sitten tarvittu ambulanssia. Kun miehet lähtivät, pyysi Håkan anteeksi ja korvasi(käytin kerran katchingia, sehän on vaan miinuspisteissä :D) tuhonsa ja häipyi ovesta ikiajoiksi...

16.jpg

Kun valvova isä oli häipynyt, päätti Josh muuttaa tyyliään muodikkaammaksi. Uusi tyyli saa Joshin näyttämään vanhemmalta ja viisaammalta. Se myös muistuttaa Håkania ~ Älkää ihmetelkö sillä suosikkini on nykyään Josh sittenkin. Josh muutti tyyliään Lauran takia, näin hänellä olisi paremmat mahdollisuudet Lauran kanssa, kaikkihan nyt komean uroksen valitsevat eivätkä sitä nörttipoikaa - ex. Josh.

17.jpg

Koko yö oli Joshilla kulunut siinä kun hän mietti Lauraa, raikkaintaan. Lauran hymyä, silmiä ja hiuksia. Blondeja, ruskeita, valkoisia hampaita.... Rakkaus oli ihanaa. Mutta katkeransuloista. Sillä yöllä olisi pitänyt lukea loppukoetta varten, mutta eihän Josh sitä tietenkään kerennyt tehdä, joten hän joutui aamulla puhisemaan ja pihisemään kokeen kanssa.

18.jpg

Laura ilmestyi Viihtien poikien asunnolle jo kello neljä, hän muisti ajan väärin - joten Josh oli vielä kokeessa. Ja tulisi olemaankin. Niimpä Laura ja Justin tekivät tuttavuutta toistensa kanssa.

"Moi mun nimi on Laura, ja opiskelen täällä yliopistossa, ja oon Joshin kaveri."

"Joshin, mun veljen?" Justin kysyi ja syntyi hiljaisuus, pitkä ja uuvuttavan kylmä... "Joo sen kaveri, se lupas auttaa mua matikassa" Laura vastasi lopulta hämillään. Hän ei ollut huomannutkaan kuinka ruma Josh oli Justiniin verrattuna. Saman huomasi Justin, siis kuinka kaunis Laura onkaan - ja hän sai tykästyä Lauraan, ei Josh ollut sitä kieltänyt.

19.jpg

"Laura, sä oot aika kaunis. Et mikään tavallinen, sulla on sellasii piirteitä mitä ei joka tytöstä löydy, sulla on ihana hymy ja maailman kaunein nauru. Naurat kanssani, etkä minulle."

"Justin. Älä viitsi. Oot kyl ihan söpö kyllä..."

20.jpg

Pian nuoret tanssivatkin lähekkäin. Tunnelma oli juuri sopiva sille, tiedätte kyllä - ensisuudelmalle, molempien sellaiselle. Mutta jos Justin tekee sen, hän tietämättään pettää veljensä Joshin. Mutta samalla jää ilman tyttöystävää. Tyttöystävä vai veli? Tietämättä kysymystä Justin vastasi...

21.jpg

Tyttöystävä...

22.jpg

Enempää Joshin ei tarvinnut nähdä, hän oli nähnyt kaiken. Mitään muuta ei tarvinnut nähdä, hänen veljensä vei taas koko potin. Ei ihmekkään että Laura ei ollut soittanut tulevansa aikaisemmin, hän oli ollut täällä Justinin kanssa lempeilemässä. Joshia ei kiinnostanut, ei voinut vähempääkään kiinnostaa...

23.jpg

Josh päätti unohtaa kaiken ja lähteä bilettämään, sieltä mistä löytyi musiikkia ja ihmisiä, olisi paikka Joshille. Naurun ilon ja surun paikka. Paikka missä ei tarvitsisi muistaa mitään. Paikka jossa hän ei olisi ikuinen kakkonen. Vaan yksi muista. Yhtä tärkeä, monipuolinen ja hurmaava. Ennen kaikkea paikan komein. Sen huomasivat tytöt- nimittäin Josh löysi kuvan kauniin Ivyn. Ivyllä ja Joshilla synkkasi hyvin ja loppu yön he viettivät Ivyllä. Ehkäpä nyt Joshilla onnistuisi, nimittäin kerrankin hänellä oli tyttö, kaunis ja blondi. Ja sellainen joka oikeasti rakastaa, eikä tahdo vain leikkiä.

 

KOLMEN VIIKON PÄÄSTÄ (Simien aikaa= 3 päivää :D)

 

24.jpg

"Josh, oli hauska nähdä, hihiii. Nähdään taas huomenna kahvilassa, vaikka?"

"Käy Irina(= Ivy, muistittehan lukea alkupuheeni?), se käy ihan hyvin. Tavataan vaikka kello 18, luasin nimittäin mennä Joshin kanssa shoppailemaan, ja tietenkin Lauran..."

"Pah, se pikku kakara..."

"Irina, ota rauhallisesti, jos hän kelpaa veljelleni, niin olkoon sitten niin" Josh sanoi ja halasi Irinaa vielä viimeisen kerran.

25.png

Sillä aikaa, kun Josh ja Irina hyvästelivät toisiaan, Laura ja Justin hempeilivät kotonaan, aivan Laura on muuttanut Viihdin poikien kämppään ja Josh ja Irina seurustelevat.

"Justin... En vieläkään voi uskoa, että näin tapahtui. Minä ja sinä...."

"Aivan Laura. En minäkään, mutta jos näin piti tapahtua, niin näin tapahtui." Justin sanoi ja nousi ylös.

26.jpg

"Justin... Kauan sinä mietit... Kihlautumistamme? Oliko se hetken mielipide, vai olenko se oikea, vai halusitko näyttää veljellesi? Muistan kun....

27.png

...polvistuit eteeni ja pyysit minua vaimoksesi... Olin niin onnellinen, mutta niin nopeasti kysyit ja... Olin vasta asunut täällä viikon. Pääni ei löydä rauhaa ennen kuin kerrot!" Laura kysyi Justinilta. Justin käänsi päänsä ja vastasi : "Kultaseni...

28.jpg

...muistatko mitä kuiskasin korvaasi, heti sen jälkeen. 'Tämä kestää ikuisesti, tai niin kauan ennenkuin isäni kuristaa minut', ja tarkoitan jokaista sanaa mitä sanon."

"Hyvä" Laura sanoi ja raahautui olohuoneeseen.

29.jpg

Siellä häntä odotti yllätys. Cheerleaderi Sanna oli päättänyt kömpiä taloon piristämään juuri kihlautunutta paria.

"1! 2! 3! Pannaan menee! 1! 2! 3!" Sanna huusi riemastuneena.

30.jpg

"Ööö... Tota noin? Anteeksi, mutta mielisairaala on tuo toinen rakennus tuolla, kävelet vain tuota tietä pitkin tonne noin" Laura sanoi ja viittoi tietä ostoskeskukselle päin.

31.jpg

"YO, sisko, siis veljen tytskä, tää juttu kulkee niin että, mä tilasin teille hupia, siis ihan kunnon partya, mut sit se auto ajo ojaan, ja jouduin kutsuu Sannan, se on kova mimmi, ja aika hyvä silli" mielenterveytensä menettänyt Josh räpäytti Lauralle.

32.jpg

"Ai sori Sanna, mulla akto ei oikein leikannut kun leikkasin eilen kurkkua!" Laura sanoi ja aneli anteeksi antoa.

"Ei mitään Läura, se on sun Cheer-nimi, mä ono Sänna, ollaax nyt bestixii?" Sanna kysyi ja Laura suostui "Joo toki, siis vähän mageeta"

"YO!" Justin sanoi, ja sitten Josh jatkoi taas...

33.jpg

..."Nyt kimmoista tuli kavereita, siis kimmakavereita, ne tykkää yhdessä olla, muttei sillai koska ne ei oo sillai, ja tähän mä lopetan, koska Laura puree mua, YOOOOOOO"

34.jpg

Viihdeillä ei aamupalallakaan saanut rauhaa, vaikka Sanna lähti nopsaa pois kiireidensä takia, niin rauhaa ei tullut -> viuhahtelija saapui.

35.jpg

"Hus! Lähe vetää senkin nudisti!" Laura sanoi ja läpsi nudisti Kaarloa mahaan.

36.jpg

"APUAAA, HULLU NAINEN LÄPSIII MUAA, AAAAPUAAAAAAA!"

37.jpg

"Yäk, mä koskin siihen... JA vielä sen mahaan. Hyi... Kaarlo-bakteereja! Nyt äkkiä suihkuun"

38.jpg

"WOW, hyvin menee Laura" Josh sanoi kun näki Lauran suihkussa.

"WTF??" Laura sanoi ja kääntyi.

"AARG, HYI MEE POIS TÄÄLTÄ! MIKÄ IHMEEN PERVOTALO TÄÄKI ON??!!"

39.jpg

"Hei, pese ittes nopeee, muistathan sä et me ollaan lähdössä shoppailemaan tänään!" Josh sanoi hätääntyneenä, sillä hänellä oli kiire nähdä rakas Irinansa.

40.jpg

"Voi juma...."

41.jpg

Lauran innoittamana pojat päättivät mennä yhteis-suihkuun.

"Jo joutuii armaas aiika, ja suuuvi suloinen..."

42.jpg

"VOI juma, mitä ne on taas keksinyt, kun tännekkin asti kuuluu? Mun hermot menee kohta. AARGGG!"

43.jpg

Kun Viihdit vihdoin ja VIIMEIN lähtivät itseasiassa shopailemaan, päättivät he ostaa vähän murkinaa jääkaappiin, tai siis Josh päätti, muut menivät hänen mukanaan. "Kyllä Josh, Joo Josh, Käy Josh"

44.jpg

Lopulta löysin vaatekaupan ja Viihdit pääsivät sovittelemaan uusia kuteita. Laura löysi seurakseen ihanan lyhyen liilan mekon, aika paljastava, mutta rento ja aika mukava. Josh ja Justin päätyivät ihan perusvaatteisiin ja Viihdit poistuivatkin kaupasta muotitietoisina ja rentoina. Uudet vaatteet, uusi elämä?

45.jpg

Illalla, kun kaikki muut nukkuivat, teevee jäi päälle, ja siellä näkyi Ihmissusi-elokuva, tuo pelottava elokuva, yksin yksin pimeässä-

46.jpg

"AAAAAAAAAARGH!"

--------------------------------------------------------------------------------

Tässä se oli - siis mikä? No osa 13B! Ja lupaan ettei C osaa tule :D Okei mistäköhän toikin tuli... No kiitos kuitenkin kaikille kun jaksoitte lukea tämän kokonaan, siis jos edes luitte. Osa oli aika tavallinen, vähän draamaa, vähän komediaa... Tai ainakin jonkun mielestä? Ensiosa varmaan tulee aika pian sillä peli-innostukseni on taas pilvissä, siis se on, en minä, vaikka niinkin voisi sanoa. Muistattehan kommentoida jos tykkäätte ja haluatte jatkoa? :33